Miért érdemes Floridában ingatlant vásárolni?

A gazdag történelem, a meleg éghajlat, a lenyűgöző strandok, a természeti szépségek és az üzleti lehetőségek miatt Floridában az ingatlanok keresettek, és értékük évről évre növekszik.

Meleg éghajlat

Floridában évente több mint 300 napsütéses napot élvezhetünk. A Floridai éghajlat egész évben meleg és napfényes, ami lehetővé teszi a strandolást, a golfot, a hajózást, a horgászatot és egyéb szabadidős tevékenységeket egész évben. Az átlagos éves hőmérséklet 25 Celsius fok körül mozog, így mindenki hódolhat kedvenc nyári időtöltésének.

Lenyűgöző strandok

Floridában több mint 1200 km hosszan húzódik a tengerpart, melyek közül számos a világ legszebb strandjai között van számon tartva.

Turizmus

A turizmus virágzó iparág Floridában, és a helyi gazdaság fontos részét képezi. Évente több mint 100 millió látogatót vonz. Floridát az Egyesült Államok legdélebbi tagállamaként az északi-amerikai és a dél-amerikai turisták is gyakran látogatják. A turisták nagy száma nem csak az állam gazdaságát erősíti, de folyamatos jövedelemszerzési lehetőséget is ad azoknak az ingatlantulajdonosoknak, akik a nyári szezonban kiadják ingatlanaikat.

Az ingatlanpiac

Az ingatlanpiac Floridában erős és stabil. Az ingatlanárak évről évre növekednek, és az állam gazdasága folyamatosan fejlődik. Az ingatlanpiac jelenleg is virágzik, és a kereslet az egész államban magas.

Az életstílus

Floridában számos szórakozási lehetőség van, beleértve a strandokat, az éttermeket, az éjszakai életet és a kulturális eseményeket. Az állam az aktív életmódot kedvelők paradicsoma, és rengeteg sport- és szabadidős tevékenységet kínál, mint például a horgászat, golf, kerékpározás és az evezés.

Ideális idősebbeknek

Az idősek paradicsomának is nevezik Floridát. Magas szintű az egészségügyi ellátás. Az idősek számára az állam speciális adókedvezményeket is kínál, amelyek segíthetnek csökkenteni az életviteli költségeket.

Kedvező adózás

Floridában nincs állami jövedelemadó, ami jelentős megtakarítást jelenthet. Az ingatlanadók is alacsonyabbak, mint sok más államban.

Florida nevezetességei

Floridában számos nevezetesség és látnivaló található, amelyek vonzóak a turisták számára. Néhány közülük.

Walt Disney World Resort

Ez az óriási vidámpark és szórakoztató központ több mint 25 ezer hektáron terül el, és az egyik legnépszerűbb turistalátványosság Floridában.

Miami Beach

A világhírű strand, az Art Deco negyed és a számos szórakozási lehetőség teszik Miami Beachet az egyik legnépszerűbb turistacélponttá.

Kennedy Űrközpont

Az amerikai űrkutatás egyik központja, amelynek múzeuma és bemutatóközpontja vonzza a turistákat.

Everglades Nemzeti Park

A világ egyik legnagyobb mocsárvidéke, amely hatalmas élményt nyújt azoknak, akik szeretik a természetet és az állatokat.

Universal Studios Florida

Egy másik hatalmas vidámpark és szórakoztató központ, amely számos élményt kínál a turistáknak.

Key West

Ez a sziget a Floridai-szigetek egyik legdélebbi pontja, és híres történelmi városrészéről, tengeri ételeiről és a karibi hangulatáról.

Augustine

Az Egyesült Államok legrégebbi városa, amelynek több mint 450 éves történelme a turisták számára vonzó célpont.

Hívjon minket!

Telefonszám

Cím

1055 Budapest, Kossuth L. tér 16-17.

Florida, Sarasota, 677 N Washington BLVD #57

 

Adatvédelem

Feliratkozás